About me

Over Koen

Wie ben ik?

“We maken foto's om te begrijpen wat ons leven voor ons betekent"

Koen Boelrijk (3-8-1988)

Koen woont en werkt in Amsterdam als Register Accountant bij een groot accountantskantoor. In zijn vrije tijd gaat hij zo vaak als mogelijk de natuur in met zijn camera.

Hij is opgegroeid in de polder onder de rook van Amsterdam. Als kind was hij al gefascineerd door de natuur. Hij verzamelde stenen en mineralen en las alles over natuur wat er in de bibliotheek te vinden was. In zijn jeugd speelde hij veel in de weilanden. Kikkers vangen, spoorzoeken en vogels spotten. De passie voor buiten leven was er altijd al.

Dit heeft zich vertaalt in een passie voor natuurfotografie. Het eerste zonlicht, de kalmte en rust van de natuur en de ontmoetingen die je daar kunt beleven met het dierenrijk zijn de brandstof voor Koen zijn fotografie.

Daarnaast is hij gek op reizen en het ontdekken van nieuwe plaatsen.

Hopelijk kun jij net zo genieten van de momenten die Koen op zijn website laat zien. Alle beelden die je op deze website ziet kan je bestellen. Ze zijn verkrijgbaar als prints in verschillende maten en materialen.

Je plaatst een bestelling via de webshop. Staat het hier nog niet in? Stuur dan een mail met de gewenste foto of stuur een berichtje op Instagram.

Vergeet ook niet om de blogs te lezen voor nuttige tips en info.

Koen is een gecertificeerd Drone piloot

Fotografie is de kunst van het vinden van iets buitengewoons in een gewone plek

Doelen en Missie

Deze website is het doorlopende resultaat van een droom die 5 jaar geleden begon.

Sinds Koen begon met fotografie is hij op zoek geweest naar een manier om zijn werk te delen. Instagram was een startpunt maar wordt steeds meer een advertentie machine van Facebook. Via deze website kun jij advertentievrij genieten van de mooiste werken van Koen.

Koen begon zijn fotografie om herinneringen van reizen vast te leggen. Na vele jaren oefenen en intensieve zelfstudie werden zijn vaardigheden steeds beter en daarmee ook het verhaal wat hij verteld.

Deze website is de volgende stap in dat verhaal. Met als ultiem doel om een sterk gevoel van verwondering en nieuwsgierigheid op te wekken bij jou. En een gevoel van dankbaarheid en geluk voor het moois wat onze planeet elke dag weer te bieden heeft!

Wil je meer zien? Schrijf je dan vooral in voor de nieuwsbrief. Eens in de zo veel tijd ontvang je dan een selectie van de mooiste foto's in je inbox.

Publicaties

Amstelveenz Magazine

RTV Noord Holland

Photopiller Awards 2020

Prijzen

Top 10 Bosfotografie wedstrijd Colombus

Photopiller Awards 2020 (p.190)

MIJN MATERIAAL

Camera / Video:

Sony Alpha 6500

Sony Alpha 6000

Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 di ii vc

Samyang  12 mm f2.0

Sigma 150-600mm f5-6.3 dg os

Sony E 35 mm F1.8 OSS

Drone: 

DJI Mavic Pro 2

Overig:

Tripod Mephoto Roadtrip

Self Build PC

Rugzak: Athlas Athlete

Software: Photoshop, Lightroom Classic, Luminar AI

Contact

    In verband met copyright is dit niet mogelijk