Visualeer je foto aan de muur!

Zoals je misschien al hebt gezien zijn mijn foto’s te bestellen via Werk aan de Muur. Mijn partner op het gebied van prints.

Maar hoe weet je nu of een foto mooi uitpakt bij jou thuis?

Daar is nu gelukkig een handige app voor te downloaden. Hiermee kun je via virtual reality zien hoe de foto er in jou huis uit zal komen te zien.

Heb je een keuze gemaakt, dan helpt deze App je om te zien of het werk past in je interieur. Maak een foto van je kamer met je iPhone, iPad of Android device, hang het werk op en deel het resultaat met je partner en je vrienden via e-mail, Facebook en Twitter.

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Hoe het werkt

Op Werk aan de Muur vind je bij elk werk een werkcode. Vul deze code in in de App en het werk is klaar om virtueel op te hangen in jouw kamer.

Maak een foto van je kamer en hang het werk op de juiste plek. Pas de afmeting van het werk aan om te zien in welke maat het werk het beste tot zijn recht komt.


Tip: Zorg bij het fotograferen van je kamer dat je meer dan alleen de muur ziet. Zorg dat een bank, tafel of tv in beeld is. Doordat je een bank, tafel of tv in beeld hebt kun je een juiste inschatting maken van de maat die je kunt bestellen.


Deel het eindresultaat via social media om de mening van je vrienden te vragen. Of sla hem op op je film rol om het resultaat later terug te zien.

Ook handig. Heb je een goede foto van je kamer, dan hang je een nieuw werk snel op zonder opnieuw een foto te hoeven maken.


Let op: De App helpt met je met het inschatten van hoe een werk in je kamer staat en bij het kiezen van de juiste maat. Het resultaat in de App is geen representatie van de kleuren van het werk. Dit heeft te maken met het feit dat de foto die je in de App maakt een donkerdere representatie is van je kamer. Het werk wordt er digitaal op geplaatst en zal altijd feller zijn dan in het eindresultaat van een print.

In verband met copyright is dit niet mogelijk